-> Klicka här för att läsa om hur vi hanterar GDPR <-

AC

Vi kontrollerar/felsöker, fyller med köldmedium samt reparerar AC'n i bilen.
Vi har de certifikat som krävs från och med 2017-07-01 för att arbeta med AC i bilar.

Allt inom däck!

Däckbyten hos Årsunda Bilverkstad

Däck

Vi har fullständig däckservice, med säsongsförvaring, försäljning av däck och fälgar, omläggning/balansering/skiftning av hjul samt hjulinställningar. Vi ger er gärna en offert för nya däck och arbetar med flera välkända märken. Vårt motto är rätt däck till rätt pris. Se den gula rutan på första sidan för lite information om vad som gäller för sommar- och vinterdäck.

Service

Vi utför service på personbilar samt vissa husbilar, allt från byte av olja och filter till kamremsbyten. Vi följer bilens serviceschema eller kundens önskemål. Tipsar om att det finns s.k. allergifilter till många bilar. Det är ett kupéfilter som tar bort det mesta pollenet och dammet som ett vanligt kupéfilter ej tar bort. Vi stämplar serviceboken efter service. Vi har både Champions och Valvolines olja.

Övriga tjänster

Vår billyft har kapacitet för max 5 ton, så vi tar även emot mindre yrkesfordon. Behöver din bil åtgärdas efter besiktning så fixar vi detta. Vill du ha extraljus monterade? Vi har flera alternativ till lösningar. Känns det kallt i bilen på vintern? Vi kan montera motorvärmare och kupéfläkt. Har bilen felkoder, många gånger kan vi läsa dem och ge en diagnos. Behöver du en lånebil så erbjuder vi det till ett självkostnadspris.

Butiken

I butiken finner du:

 • Oljor, t.ex. till bilen, servon m.m.
 • Batterier till bilen och mindre batterier t.ex. till bilnyckeln
 • Rengöringsmedel, bilschampo, prick-bort, köksrent
 • Spännband i många olika längder, bredder och maxvikter
 • Glödlampor till din bil
 • Torkarblad från Bosch
 • Spolarvätska, släpvagnskontakter, stålplast, låsolja med mycket mera

 • Vill du laga eller serva bilen själv? Hör gärna med oss om priser på reservdelar, vi får oftast hem dem till nästa arbetsdag.

  Vi är bl.a. återförsäljare för Omega, Olsson i Ellös, Batterilagret, Lyftredskap.nu, Gummigrossen. Om vi inte har produkten du söker hemma så beställer vi gärna hem, ofta så sker leverans inom några arbetsdagar.

  Tjänster hos Årsunda Bilverkstad